Restaurant- og matfag

Er du glad i å lage mat? Ønsker du deg et yrke i restaurantbransjen? Da kan Restaurant og matfag være noe for deg.

Dette utdanningsprogrammet passer for deg som f.eks. ønsker å bli: 

  • kokk, institusjonskokk eller servitør
  • baker eller konditor
  • pølsemaker eller kjøttskjærer
  • slakter, butikkslakter eller sjømathandler

Du kan oppnå:

  • fagbrev etter 2 år i skole og 2 år som lærling
  • generell studiekompetanse ved å ta VG3 påbygging, enten etter 2 år i skole, eller etter fagbrev

For mer informasjon kontakt fagleder Siv Krogh eller rådgiver Inger Ingberg.

Restaurant og matfag

Klikk for stort bilde Trine Sirnes

Kontakt

Siv-Anita Krogh
E-post
Telefon 69 84 62 02
Mobil 470 18 990
Inger Ingberg
E-post
Telefon 69 84 61 42
Mobil 479 75 762