Leder for skoleårsplanlegging og elevdokumentasjon

Mysen videregående skole har ledig fast stilling som leder for skoleårsplanlegging og elevdokumentasjon.

Arbeidssted

Mysen videregående skole.

Type ansettelse

100% fast stilling.

Mer om stillingen

Skolen har en ledig stilling som leder for skoleårsplanlegging og elevdokumentasjon i fast, 100% stilling. Tiltredelse etter avtale. Den som ansettes vil være en del av skolens ledergruppe og samarbeide med alle skolens avdelinger.

Skolens visjon er «Lærelyst for livet; Det beste i hver enkelt» Overordnet målsetting er at alle elever skal fullføre og bestå med best mulig resultat.

Arbeidsoppgaver:

• Koordineringsansvar for stillingsplan, fag- og timefordeling og timeplan
  • Personalansvar for ansatte som jobber med eksamen- og elevdokumentasjon
  • Superbruker for de skoleadministrative systemene Extens/SAS/Visma in School. Den som ansattes  vil være sentral i overgangen og i arbeidet med innarbeiding av nye systemer
  • Ansvar innenfor voksenopplæringstilbudet ved skolen
  • Overordnet ansvar for eksamen, saksbehandling og elevdokumentasjon
  • Ansvar for driftsbudsjettet innen eksamen og elevdokumentasjon
  • Andre oppgaver etter behov

Kvalifikasjoner:

• Relevant høyere utdanning på minimum bachelornivå
  • Utdanning i eller erfaring fra personalledelse

Personlige egenskaper:

• Strukturert, selvstendig, nøyaktig og effektiv.
  • Gode kunnskaper om og erfaring med ulike IT systemer
  • Kunne skape tillit, engasjement og samarbeid
  • Initiativrik og løsningsdyktig

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønn etter avtale. Gode pensjonsordninger via KLP.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Før en eventuell tilsetting må det fremlegges politiattest.

Opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til fungerende rektor Janne R. Østby, epost: janost@ostfoldfk.no, mobil: 48 10 24 54.

26.mars 2019

ID

Om virksomheten

Mysen videregående skole er en kombinert skole med ca. 950 elever fordelt på 8 utdanningsprogram: Helse- og oppvekstfag, Studiespesialisering, Design og håndverk, Medier og kommunikasjon, Restaurant- og matfag, Service og samferdsel, Bygg- og anleggsteknikk og Teknikk og industriell produksjon. I tillegg har skolen voksenopplæring og ansvaret for undervisningstilbudet i Indre Østfold fengsel.

Mer informasjon om skolen

Janne Ruud Østby