Om Mysen videregående skole

Mysen videregående skole ligger i Indre Østfold.  Du finner oss 8 mil øst for Oslo. Skolen ligger i gåavstand fra togstasjonen. Vi har ca 1000 elever og ca 230 ansatte.

Rektor ved skolen heter Brynjard Rønningen.

Mysen vgs er en kombinert skole med til sammen 8 utdanningsprogram.Byggfagelever - Klikk for stort bilde Trine Sirnes

Våre utdanningsprogram er Studiespesialisering, Helse- og oppvekstfag, Design og håndverk, Medier og kommunikasjon, Restaurant- og matfag, Service og samferdsel, Bygg- og anleggsteknikk og Teknikk- og industriell produksjon. I tillegg har skolen tilbud innenfor voksenopplæring og vi har ansvar for fengselsundervisningen i Indre Østfold fengsel. Mysen vgs er også kompetansesenter for ungdom med sammensatte funksjonshemminger.

Vi jobber systematisk for å forbedre egen praksis, og sammen skaper vi et best mulig læringsmiljø for elever og ansatte. Vi ønsker oss tydelige klasseledere som har gode relasjoner til sine elever. Som elev eller ansatt hos oss forventer vi at du bidrar til å skape de beste vilkår for læring.

Vår visjon er "Lærelyst for livet; Det beste i hver enkelt"

Våre verdier er MESTRING, ENGASJEMENT OG RESPEKT.  De verdiene ligger til grunn for alt vi gjør og for valgene vi tar.

Mysenhjertet - Klikk for stort bilde

Brynjard Rønningen