Til elevene på Mysen vgs

Vi gleder oss til å se dere igjen. 😊 Skolen er ikke det samme uten elever. Vi ønsker at alle skal få en hyggelig og trygg skolestart etter mange uker med kun digital undervisning.

Bøker og blyanter - Klikk for stort bilde

Det blir dessverre ikke som før når dere kommer tilbake.  Smittevernreglene og fare for ny oppblomstring av Covid-19 vil prege skoledagen din.

• Du kan ikke klemme andre selv om det er veldig hyggelig å se hverandre igjen.
  • Du kan ikke komme på skolen hvis du føler deg syk, selv om du "bare har en dag med skole den uka" eller "bare har fire timer med undervisning".
  • Du skal være symptomfri for sykdom 1 døgn før du kan komme tilbake.
  • Vanndispenserne er stengt, så du må ta med egen drikkeflaske. IKKE dele.
  • Ta med matpakke eller kjøp mat i kantina mellom kl 11 og 14.
  • Du må spise ved pulten din eller ute. Atriet og bordene i kantina er stengt
  • Elevskapene er stengt, så du må bære PC og bøker med deg.
  • Det blir kroppsøving, men uten at du skal skifte før og etter undervisning. Husk å ha på klær og sko det er godt å bevege seg i for gåturer etc.
  • 1 m avstandsregelen gjelder, vis hensyn i korridorer og på bussen
  • Du må være i klasserommet og ikke vandre i gangene. Gå rett inn i klasserommet dit når du kommer, dørene står åpne.
  • Når undervisningen er ferdig, reiser du hjem om du kan.
  • Følg lærerens instruksjoner for vask og desinfisering av PC tastatur, pult ++
  • Treningsrommet er fortsatt stengt.
  • Du vil få friminutt på uvante tider for å unngå trengsel i korridorer.
  • Skoleskyssen går, men har du andre alternative måter å komme deg til skolen på så benytt den.
  • Vask hendene med såpe og vann 40-60 sekunder flere ganger om dagen slik folkehelseinstituttet anbefaler. Første time du er på skolen vil du få opplæring i smittevern.
  • Elevtjenesten er tilgengelig for deg, men du må avtale med dem på mobil eller epost.

Vi savner dere og dette skal vi klare sammen.

Brynjard Rønningen