Slampoesi på timeplanen

Torsdag 1. og fredag 2. mars gjester forfatter, slampoet og scenekunstner Fredrik Høyer skolen, sammen med DJ Bendik Baksaas.

"" - Klikk for stort bilde Synne Ø. Knudsen

De kommer med en produksjon fra Den kulturelle skolesekken, og sammen formidler og fremfører de Høyers jordnære og skarpe tekster, i en musikalsk blanding av elektronika, techno, ambient og spoken word.

"Jeg må ha på meg solbriller i morgen, jeg, for fremtiden er for lys! Når jeg sitter der og skriver, og bare døh, liksom, please! Disse folka burde gi meg en Pulitzerpris! Sammen med en kald øl og en sølvbøtte med is – så jeg kan roe ned denne karrieren her på et vis!"

– Fra diktet Sjæl.

Fredrik Høyer har drevet med performance- og slampoesi i snart ti år, og debuterte med romanen «Månehund & fatter’n» i 2014. I september 2016 ga han ut Grønlandsutraen på Fanfare –  både som bok og album. Med samme tekst har han dessuten gjort stor suksess på Nationaltheatret.

En liten smakebit på det elevene fikk fremført:

Les mer om gutta:
Fredrik Høyer
Bendik Baksaas

I denne omgangen er det klassene 1TIPA og B, 1BATA, B og C, 2BYGA og B og 1STUB som får gleden av å høre på Høyer og Baksaas.