Med tid til fordypning med Morten Krogvold

Krogvold workshop - Klikk for stort bilde Ragnhild Furulund

      Vår engasjerte og dyktige lærer Ragnhild Furulund har igjen fått delta på workshop med fotografen Morten Krogvold. Les Ragnhilds reisebrev!

I 30 år har Morten Krogvold arrangert kurs i fotografi på Vågå. Han er en av våre mest kjente fotografer, men i tillegg er han en fantastisk kunnskapsrik foredragsholder og svært god på pedagogiske metoder.

Vågå hotell er velutstyrt med mørkerom og printere. I tillegg til Krogvold, har han med seg assistenter som er behjelpelige med det som måtte være i en skapende prosess.

Dette er et intenst og lærerikt opplegg som er bygget opp med en metode preget av intervaller. Det varierer mellom forelesning, tegning, musikk, poesi, tid til fotografering, refleksjon, bildekritikk, individuell oppfølging, veiledning, framovermeldinger, teknisk hjelp, skriving mm. Dagene er krevende med lite søvn og hardt arbeid. Det forventes konsentrasjon og entusiasme. Man blir pålagt å fordype seg, legge vekk alle distraksjoner. Man logger seg av sosiale medier. Med en dyp konsentrasjon, en entusiastisk læremester og omgivelser som tillater fordyping, blir dagene en unik opplevelse.

RagnhildFurulund - Klikk for stort bilde Ragnhild Furulund RagnhildFurulund_portrett - Klikk for stort bilde Ragnhild Furulund

Bildekritikk av medbrakte bilder og bildene man tar underveis er en viktig del av kurset. Da er det en fordel å være tidlig ute med å bearbeide sine egne bilder for å kunne følge med på de andres tilbakemeldinger og lære av det.

relasjon - Klikk for stort bilde

#Relasjoner