Et helt bibliotek rett i lomma!

Nyt sommer og ferie med enkel tilgang til lesestoff.  Via ditt bibliotek har du tilgang til tusenvis av bøker, lydbøker, aviser, blader og filmer. Det digitale biblioteket er åpent døgnet rundt, hele året. Med lånekort har du tilgang til alle bibliotekets tjenester. 

Klikk for stort bilde  

Trenger du lesestoff til ferien?  

Bibliotekene i Viken tilbyr et stort utvalg e-bøker som kan lånes gjennom appene BookBites og Libby: 

  • I appen BookBites kan du låne norske e-bøker og e-lydbøker. På startsiden får du aktuelle bokanbefalinger fra biblioteket. Appen er utviklet for å gi deg gode lese- og lytteopplevelser, og kan tilpasses dine ønsker.   
  • I appenLibby kan du låne engelske e-bøker og e-lydbøker. Her får du tilgang til engelskspråklig litteratur innen et bredt spekter av sjangre, med vekt på siste års utgivelser.  

Aviser og blader fra over 100 land på mer enn 60 språk 

Biblioteket gir deg tilgang til tusenvis av aviser og blader på nett. Gjennom appen PressReader kan du holde deg oppdatert på nyheter, lese interessante artikler eller dyrke din favoritthobby. Her er det noe for alle. 

Dokumentarer og kortfilmer 

Med nasjonalt lånekort har du tilgang til rundt 400 kortfilmer og dokumentarer. Via appen Filmbib eller via filmbib.no på pc kan du se filmer hvor som helst, når som helst.  

Flere skal få informasjon om de digitale bibliotektjenestene 

Viken fylkesbibliotek har i samarbeid med folkebibliotekene i Viken, kommunikasjonsavdelingen i Viken fylkeskommune og kommunikasjonsbyrået Apeland laget en kampanje som informerer om digitale bibliotektjenester til folk som bor eller oppholder seg i Viken. Målet er at enda flere får kjennskap til, og glede og nytte av, tjenestene som tilbys.  

I filmene og materialet som er utarbeidet kan du gjenkjenne både ansatte i Viken fylkeskommune og bibliotekansatte i kommunene i Viken. 

 

Mer informasjon og hjelp til innlogging finner du her på https://viken.no/lommeboka