Erasmus+ prosjektet SITES (Social Inclution Through Equality in Sport) er i gang!

Klikk for stort bilde  Representanter fra de ulike skolene har nettopp vært i Zaragoza (Spania). Der ligger ies Itaca skolen som er koordinator i prosjektet + et besøk til Madrid!

To fulle dager med møter, planlegging og avklaring av detaljer som må på plass før gjennomføringen kan starte, pluss reisedager søndag og onsdag. Lange måltider der det var fokus på å utveksle informasjon om egen skole, område (Østfold) og land for å forstå litt av forskjellene mellom skolene og landene.

Det var en fin opplevelse å se hvordan andre skoler og land gjennomfører undervisning og høre fra spanjolene hvordan de opplever skolesystemet i eget land, kontra de andre!

De andre deltakerne i prosjektet er Hellas, Italia og Belgia. I samme rekkefølge skal vi ha utveksling, og det starter med Hellas allerede 4-8 november, 2019. Det skal delta 6 elever fra vår skole, de vil bli kontaktet i løpet av neste uke. Det er fortsatt mulighet for å søke, det gjelder MVGS – elever på VG1 (ST og YF).

Klikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bilde