Elias ble ny elevrådsleder

Elias Arhe - elevrådsleder - Klikk for stort bilde

Elias Arhe fra Rakkestad er ny elevrådsleder! Han stilte til valg mot 4 andre kandidater, men dro i land seieren.

- Dette var moro! Jeg vil at elevenes stemme skal høres! utbrøt Elias da seieren var et faktum. Vi må jobbe sammen for et godt skolemiljø, utdyper han.  Elias er elev på vg3 studiespesialisering, og har fotball som sin hovedinteresse ved siden av skolen.

Det har også vært valg på de andre styremedlemmene i dag.  Stemmetelling pågår! Nyheten oppdateres.

Stemmegivning - Klikk for stort bilde

Her er det tillitseleven fra frisør som avgir stemme.

Elevrådet består av en tillitselev fra hver klasse. Fra elevrådet velges det en elevrådsleder og et styre. Elevene tas med i saker som angår dem, og vi vet at dere har mye bra å komme med. For oss som skole er det viktig at vi får fram hva elevene mener! Det er da vi blir best.

En av de store sakene Elevrådet må ta stilling til denne høsten er hvordan vi skal arrangere Solidaritetsdagen ved skolen. Temaet ble introdusert for elevrådet i fjor vår, og det er allerede luftet på årets første elevrådsmøte. Vi vil ha et prosjekt som våre elever relaterer seg til og ønsker å støtte!