Velkommen til foreldremøte

Vi ønsker velkommen til foreldremøter torsdag 24. januar for vg1 og tirsdag 29. januar for vg2. Les mer inne i nyheten.

Utdeling_fagsvennebrev

Lørdag fikk 102 personer fag- og svennebrev i Askim kulturhus. To tidligere elever ved Mysen vgs ble Årets lærlinger i Indre Østfold!

Demian3_Maryanne

23. og 24. oktober gjestet forfatter Demian Vitanza skolen og holdt et engasjerende foredrag om den siste boken sin: "Dette livet eller det neste".

Meg og min mobil 1MOK

Elevene i 1MOK har reflektert over hvilken rolle mobilen spiller i livene deres. Gullkornene kommer som perler på en snor. Se hva elevene skriver.

Lugarøye 1000

Lærerne på ST forbereder fagfornyelsen, og de har valgt temaet "Hvordan gjøre elevene enda bedre studieforberedt?    Det har vært både eksterne og interne forelesere i sving, og arbeidet vil bli fulgt opp med undervisningsopplegg til bruk i klasserommet og i videre arbeid utover året. Her kan dere se mer fra arbeidet så langt!  Vi gleder oss til å følge prosjektet videre! #lærelyst for livet  #fagfornyelsen #studieforberedt

Oransjeskjerf2 1

Årets TV-aksjon (21. oktober 2018) går til Kirkens Bymisjon og arbeidet for et varmere samfunn.

Elias Arhe - elevrådsleder

Elias Arhe fra Rakkestad er ny elevrådsleder! Han stilte til valg mot 4 andre kandidater, men dro i land seieren.

- Dette var moro! Jeg vil at elevenes stemme skal høres! utbrøt Elias da seieren var et faktum. Vi må jobbe sammen for et godt skolemiljø, utdyper han.  Elias er elev på vg3 studiespesialisering, og har fotball som sin hovedinteresse ved siden av skolen.

IMG_6242

Onsdag 15. - fredag 17. august er alle lærerne ved skolen samlet til felles utviklingsdager.

Beredskapsplan-russ_770

-Dette var bra! utbrøt vg3 elevene Kaja og Henriette da fikk presentert den ferdige beredskapsplanen i dag. Vi skal lagre bildet på mobilen!

absence-oldschool-pressebilde-45

Torsdag 5. og fredag 6. april vises forestillingen Oldschool med breakerne i Absence Crew for mange av skolens elever på Festiviteten.