Elias Arhe - elevrådsleder

Elias Arhe fra Rakkestad er ny elevrådsleder! Han stilte til valg mot 4 andre kandidater, men dro i land seieren.

- Dette var moro! Jeg vil at elevenes stemme skal høres! utbrøt Elias da seieren var et faktum. Vi må jobbe sammen for et godt skolemiljø, utdyper han.  Elias er elev på vg3 studiespesialisering, og har fotball som sin hovedinteresse ved siden av skolen.

IMG_6242

Onsdag 15. - fredag 17. august er alle lærerne ved skolen samlet til felles utviklingsdager.

Beredskapsplan-russ_770

-Dette var bra! utbrøt vg3 elevene Kaja og Henriette da fikk presentert den ferdige beredskapsplanen i dag. Vi skal lagre bildet på mobilen!

absence-oldschool-pressebilde-45

Torsdag 5. og fredag 6. april vises forestillingen Oldschool med breakerne i Absence Crew for mange av skolens elever på Festiviteten.

Jeg-ser-deg-Kjør-stil---kle-deg-i-et-smil_770

Elevrådets "Ikke helt A4" kampanje ruller på fram mot påske.

-Dette er gøy, jeg blir skikkelig gira! utbrøt Embla fra elevrådet tidligere i dag.

Det er også aktiviteter på biblioteket fram mot påske, og russen melder seg på! Stolt av skolen vår!

TV-skjerm_iStock-638224864

Elever og ansatte møtte opp i atriet og laget en god og stemningsfull ramme for sendingen fra Mysen.  NRK teamet trivdes på skolen og fortalte at de følte seg godt tatt i mot og ivaretatt.

Som første fylke i landet har Østfold tatt psykisk helse inn som tema på alle sine videregående skoler.

Fredrik_Høyer 1

Torsdag 1. og fredag 2. mars gjester forfatter, slampoet og scenekunstner Fredrik Høyer skolen, sammen med DJ Bendik Baksaas.