Pengene var inntektene fra loddsalget på lørdagsforestillingen av russerevyen.   

Vg1 Medier og kommunikasjon dro mandag til TV2 sitt studio i Oslo for å se og lære hvordan en moderne TV sending lages. 

  

Vilde Sofie Svendsen er vår nye fysioterapeut. Hun tilbyr trening og fysisk aktivitet, samt stressmestringsundervisning i klasser og grupper etter ønske. Hun har fast kontordag på Mysen vgs onsdager. 

  

Alle elever har nå fått mail med tilbud om å ta vaksine mot hjernehinnebetennelse. Informasjonsbrevet er lagt ut her slik at foresatte kan lese.

  

iLcompetition er en språk- og kulturkonkurranse i språkene tysk, fransk, spansk og engelsk for ungdomsskoler og videregående skoler.

   

Fredag kl 16:45:  Skoler, firmaer og enkeltpersoner over hele landet har mottatt trusler på nett de siste ukene. Mysen videregående skole er en av mange skoler i landet som har fått erfare dette den siste uken.

Trusselmeldingene etterforskes samlet av politiet. Vi fortsetter å følge politiets anbefalinger. Politiet har gitt alle skoler råd om å opprettholde ordinær drift. 

Trusler mot skoler påvirker mange. Selv om truslene ikke er vurdert som reelle, forstår vi at situasjonen er ubehagelig for elever, foresatte og andre berørte. Skolen har beredskap for å håndtere elevers reaksjoner. Elever og foresatte som har spørsmål kan ta kontakt med skolen. 

Politiet melder at etterforskningen er krevende. Politiets vurdering er at hensikten med truslene er å skape frykt.

 

Mysen videregående har ny fakturainformasjon, og nye og oppdaterte adresser. Nytt er også at alle fakturaer til virksomheten må sendes som EHF-format. 

  

Du kan ha rett til å få inntil 10 dagers fravær trukket fra på vitnemålet.

  

Jørgen Buckholm har designet logoen og vi er veldig stolte av resultatet. Logoen er blant annet inspirert av taket på atriet og kan tolkes på mange finurlige måter.

  

Tilbudet om lørdagsskole ble godt mottatt da skolen satte av to lørdager denne høsten til matematikk.