Fredag 13.09 kl. 12.10 arrangerer Medielinja ved Mysen VGS en TVsending «Etter valget», live fra skolens TVstudio.

De nye reglene for fraværsføring i forbindelse med førerprøven gjelder fra skoleåret 2019-2020. Men, det er kun sikkerhetskurs av en viss varighet som kan unntas.

Senterpartiet vant valget på Mysen vgs, fulgt av Venstre, SV og Arbeiderpartiet som ligger ganske tett som nr 2, 3 og 4 på lista.

Tirsdag 03.09 kl. 09.00 er det valgdebatt ved Mysen VGS. Debatten går live fra TVstudio til Medier og kommunikasjon.

Skolestartfestivalen 2019 ble virkelig en suksess. Vi på Mysen vgs koste oss med masse forskjellig mat, spennene stands, underholdning og vår tradisjonelle jenka. Dagen var fylt med masse blide mennesker og god stemning⭐️⭐️Vi er stolte av skolen vår og de flotte ungdommene og de ansatte ved skolen. Festivalen er med på å skape et enda mer inkluderende miljø på tvers av utdanningsprogram!

Velkommen til oss og til et skoleår som vi håper blir både spennende, morsomt og lærerikt!

Vi på Mysen ønsker å se det beste i hver enkelt og bidra til din lærelyst. Vårt satsningsområde er "De beste vilkår for læring, med vekt på relasjoner".

Mandag 19. august er første skoledag for dere elever, og vi møtes foran trappa i skolegården. Vg1 elever møter kl 08:30 og vg 2 og vg 3 elevene møter kl 09:00

Den første skoledagen er dere sammen med kontaktlærer i klassen. Bussene går som vanlig til og fra skolen. Den første skoledagen varer til minimum 13:40.

Opplæringen gjennomføres tre mandager i mai og juni. Her kan du lese gruppeoppsettet, sist oppdatert 24. mai. (PDF, 72 kB). Hvis det ikke passer på det tidspunktet du er satt opp, bytter du selv med en annen person! Gruppestørrelsen skal være uendret.

Maria vant SkoleNM

Torsdag 11.04 var det SkoleNM for blant annet mediegrafikere ved Glemmen VGS. I hard konkurranse med mediegrafikere fra hele landet vant Maria Tanaka Johansen fra 2MED 1.plass i SkoleNM for mediegrafikere.

Bokbad på biblioteket

Tirsdag 9. april arrangerte 1MOKA elevstyrt bokbad i samarbeid med biblioteket. Fire elever bokbadet forfatteren med spørsmål som klassen i fellesskap hadde utarbeidet etter å ha lest boka.