Du kan ha rett til å få inntil 10 dagers fravær trukket fra på vitnemålet.

Jørgen Buckholm har designet logoen og vi er veldig stolte av resultatet. Logoen er blant annet inspirert av taket på atriet og kan tolkes på mange finurlige måter.

Tilbudet om lørdagsskole ble godt mottatt da skolen satte av to lørdager denne høsten til matematikk.

Vi gratulerer Siri Bjerke med prisen som Årets lærling!

Det nærmer seg nå at 10.trinns elever skal søke opptak til videregående opplæring. I den anledning ønsker Askim og Mysen videregående skoler å informere om utdanningstilbudet som skolene har, og inviterer til møter på begge skolene.

Guttene fra eSportgruppa ved Basen har denne helgen vært og jobbet som frivillige på det årlige Spill Expo-arrangementet ved Norges varemesse i Lillestrøm.

Vi har søkt om og mottatt en solid sum fra Helsedirektoratet (via Østfold Fylkeskommune) for å benytte skolen vår som nærmiljøarena! Det vil si at vi øker på med tilbud som kan brukes før, under og etter ordinær skoletid – kanskje også i tilknytning til undervisning.

Representanter fra de ulike skolene har nettopp vært i Zaragoza (Spania). Der ligger ies Itaca skolen som er koordinator i prosjektet + et besøk til Madrid!

Fredag 13. september var hele det nye elevrådet samlet på Slettevold gård. Her hadde de elevrådsopplæring og valg.

Fredag 13.09 kl. 12.10 arrangerer Medielinja ved Mysen VGS en TVsending «Etter valget», live fra skolens TVstudio.