Østfold kollektivtrafikk har innført en rekke tiltak for å redusere risikoen for smittespredning av koronaviruset i skolebussene. Tiltakene er innført i tråd med helsemyndighetenes veileder for smittevern i kollektivtransport.

Bøker og blyanter

Vi gleder oss til å se dere igjen. 😊 Skolen er ikke det samme uten elever. Vi ønsker at alle skal få en hyggelig og trygg skolestart etter mange uker med kun digital undervisning.

Vi gleder oss til å møte elevene igjen når skolen nå gradvis skal åpne. Vi skal fortsatt være nøye med smittevern og det betyr at vi ikke kan ta imot alle klasser hver dag. Undervisningen vil være en kombinasjon av oppmøte på skolen og digital hjemmeundervisning

Elevene i gruppe C ved Allmennpraktisk linje er så vidt i gang med skole igjen! Men vi alle savner hverdagen og venner!

Nå kan du bli med på en virtuell 3D-omvisning i bygg D der mye av speisalundervisningen på Mysen vgs foregår!

Regjeringen har besluttet å åpne videregående skole for elever i vg2 og vg3 på yrkesfaglige utdanningsprogram. Undervisning i fag som krever særskilt utstyr og rom blir fra uke 18 gjennomført i skolens lokaler eller i bedrift. Teoriundervisning vil fortsatt skje digitalt for alle elever.

Regjeringen besluttet den 21.april at alle ordinære eksamener i videregående skole våren 2020 skal avlyses. Det holdes eksamen for privatister som planlagt.

Vi på biblioteket vil sammen med resten av elevtjenesten ønske dere alle en riktig god påske!
Dessverre ble den ganske annerledes enn hva vi alle hadde tenkt oss, men det kan bli fine dager for det 😊
Nedenfor finner dere noen tips og lenker til ting å fylle påsken med.

Her får du oppskriften på de deilige grove havregrynsvafflene du til vanlig får kjøpt i kantina, og også på gode og grove rundstykker som passer perfekt til frokostbordet i påska! Følg gjerne kantina på Mysen vgs på Snap, så får du flere gode tips

Dette tilbudet er fra alle ungdommer i alderen 13-23 år i Indre Østfold, Rakkestad, Marker og Skiptvet.