Nyt sommer og ferie med enkel tilgang til lesestoff.  Via ditt bibliotek har du tilgang til tusenvis av bøker, lydbøker, aviser, blader og filmer. Det digitale biblioteket er åpent døgnet rundt, hele året. Med lånekort har du tilgang til alle bibliotekets tjenester. 

  

Det er vemodig for oss at du ikke lenger skal være vår rektor, samtidig så vet vi at det er spennende oppgaver som venter på deg og som du gleder deg til å ta fatt på. Det unner vi både deg og skolene du skal ha et områdedirektøransvar for i Viken.  

Etter et annerledes halvår er vi midt i innspurten av avslutninger for elever og ansatte. Noen kommer tilbake til høsten mens andre fortsetter sin vei på nye stier.

  

Du har rett til å klage på standpunktkarakterer i fag, ordens- og atferdskarakter og eksamenskarakterer. Du har også rett til å klage på et vedtak om at du ikke får karakter i et fag. Her følger informasjon om din klagerett.

  

Elever i vgs får låne lærebøker gratis. Disse bøkene må leveres inn før sommerferien. Denne uka har det gått ut informasjon til alle skolens elever om hva de selv må gjøre før de kommer for å levere lærebøkene. 

  

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og i juni skal elevenes PC-er oppdateres til Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av tidligere skolearbeid innen 1. juni. 

  

Østfold kollektivtrafikk har innført en rekke tiltak for å redusere risikoen for smittespredning av koronaviruset i skolebussene. Tiltakene er innført i tråd med helsemyndighetenes veileder for smittevern i kollektivtransport.

  

Bøker og blyanter

Vi gleder oss til å se dere igjen. 😊 Skolen er ikke det samme uten elever. Vi ønsker at alle skal få en hyggelig og trygg skolestart etter mange uker med kun digital undervisning.

  

Vi gleder oss til å møte elevene igjen når skolen nå gradvis skal åpne. Vi skal fortsatt være nøye med smittevern og det betyr at vi ikke kan ta imot alle klasser hver dag. Undervisningen vil være en kombinasjon av oppmøte på skolen og digital hjemmeundervisning

  

Elevene i gruppe C ved Allmennpraktisk linje er så vidt i gang med skole igjen! Men vi alle savner hverdagen og venner!