life-saver-

Opplæringen gjennomføres tre mandager i mai og juni. Her kan du lese gruppeoppsettet, sist oppdatert 24. mai. (PDF, 72 kB). Hvis det ikke passer på det tidspunktet du er satt opp, bytter du selv med en annen person! Gruppestørrelsen skal være uendret.

skolenm

Torsdag 11.04 var det SkoleNM for blant annet mediegrafikere ved Glemmen VGS. I hard konkurranse med mediegrafikere fra hele landet vant Maria Tanaka Johansen fra 2MED 1.plass i SkoleNM for mediegrafikere.

ferdig 1

Tirsdag 9. april arrangerte 1MOKA elevstyrt bokbad i samarbeid med biblioteket. Fire elever bokbadet forfatteren med spørsmål som klassen i fellesskap hadde utarbeidet etter å ha lest boka.

Foreldremøter

Torsdag 11. april 2019 kl. 18:00 inviteres foreldre til Mysenruss 2019 i det store auditoriet på Mysen vgs. Møtet vil vare omtrent til kl. 19:30.

3eggireder

Nå er påskeaktivitetene i gang på biblioteket! Kom innom og delta på flere forskjellige aktiviteter i løpet av dagene fram mot påske.

ikkehelta4

Elevrådet arrangerer i uke 12 og 13 kampanjen "Ikke helt A4" med fokus på temaer rundt inkludering, psykisk helse, vold i nære relasjoner, seksualitet, identitet, forståelse og respekt.

Mediaelever 1

Torsdag 7. mars sendte skolens mediaelever live-radio via Radio Skjeberg i forbindelse med Østfoldmesterskapet i yrkesfag.

gutta_morten

Morten i 1MOKA fikk sitt leserbrev publisert på Aftenposten før vinterferien.

radiogruppe

Torsdag 7. mars går Mysen videregående skole live fra Østfoldmesterskapet i yrkesfag med både radio- og tv-produksjon.

Krogvold workshop

Vår engasjerte og dyktige lærer Ragnhild Furulund har igjen fått delta på workshop med fotografen Morten Krogvold. Les Ragnhilds reisebrev!