gutta_morten

Morten i 1MOKA fikk sitt leserbrev publisert på Aftenposten før vinterferien.

radiogruppe

Torsdag 7. mars går Mysen videregående skole live fra Østfoldmesterskapet i yrkesfag med både radio- og tv-produksjon.

Krogvold workshop

Vår engasjerte og dyktige lærer Ragnhild Furulund har igjen fått delta på workshop med fotografen Morten Krogvold. Les Ragnhilds reisebrev!

Ung data illustrasjon

Hvordan er det å være ungdom i Indre Østfold i 2019? Formålet med ungdataundersøkelsen er å gi ungdommer som går på videregående skole i Østfold mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i ditt lokalmiljø.

Velkommen til foreldremøte

Vi ønsker velkommen til foreldremøter torsdag 24. januar for vg1 og tirsdag 29. januar for vg2. Les mer inne i nyheten.

Utdeling_fagsvennebrev

Lørdag fikk 102 personer fag- og svennebrev i Askim kulturhus. To tidligere elever ved Mysen vgs ble Årets lærlinger i Indre Østfold!

Demian3_Maryanne

23. og 24. oktober gjestet forfatter Demian Vitanza skolen og holdt et engasjerende foredrag om den siste boken sin: "Dette livet eller det neste".

Meg og min mobil 1MOK

Elevene i 1MOK har reflektert over hvilken rolle mobilen spiller i livene deres. Gullkornene kommer som perler på en snor. Se hva elevene skriver.

Lugarøye 1000

Lærerne på ST forbereder fagfornyelsen, og de har valgt temaet "Hvordan gjøre elevene enda bedre studieforberedt?    Det har vært både eksterne og interne forelesere i sving, og arbeidet vil bli fulgt opp med undervisningsopplegg til bruk i klasserommet og i videre arbeid utover året. Her kan dere se mer fra arbeidet så langt!  Vi gleder oss til å følge prosjektet videre! #lærelyst for livet  #fagfornyelsen #studieforberedt

Oransjeskjerf2 1

Årets TV-aksjon (21. oktober 2018) går til Kirkens Bymisjon og arbeidet for et varmere samfunn.