skolenm

Torsdag 11.04 var det SkoleNM for blant annet mediegrafikere ved Glemmen VGS. I hard konkurranse med mediegrafikere fra hele landet vant Maria Tanaka Johansen fra 2MED 1.plass i SkoleNM for mediegrafikere.

ferdig 1

Tirsdag 9. april arrangerte 1MOKA elevstyrt bokbad i samarbeid med biblioteket. Fire elever bokbadet forfatteren med spørsmål som klassen i fellesskap hadde utarbeidet etter å ha lest boka.

Foreldremøter

Torsdag 11. april 2019 kl. 18:00 inviteres foreldre til Mysenruss 2019 i det store auditoriet på Mysen vgs. Møtet vil vare omtrent til kl. 19:30.

3eggireder

Nå er påskeaktivitetene i gang på biblioteket! Kom innom og delta på flere forskjellige aktiviteter i løpet av dagene fram mot påske.

ikkehelta4

Elevrådet arrangerer i uke 12 og 13 kampanjen "Ikke helt A4" med fokus på temaer rundt inkludering, psykisk helse, vold i nære relasjoner, seksualitet, identitet, forståelse og respekt.

Mediaelever 1

Torsdag 7. mars sendte skolens mediaelever live-radio via Radio Skjeberg i forbindelse med Østfoldmesterskapet i yrkesfag.

gutta_morten

Morten i 1MOKA fikk sitt leserbrev publisert på Aftenposten før vinterferien.

radiogruppe

Torsdag 7. mars går Mysen videregående skole live fra Østfoldmesterskapet i yrkesfag med både radio- og tv-produksjon.

Krogvold workshop

Vår engasjerte og dyktige lærer Ragnhild Furulund har igjen fått delta på workshop med fotografen Morten Krogvold. Les Ragnhilds reisebrev!

Ung data illustrasjon

Hvordan er det å være ungdom i Indre Østfold i 2019? Formålet med ungdataundersøkelsen er å gi ungdommer som går på videregående skole i Østfold mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i ditt lokalmiljø.