Vi har søkt om og mottatt en solid sum fra Helsedirektoratet (via Østfold Fylkeskommune) for å benytte skolen vår som nærmiljøarena! Det vil si at vi øker på med tilbud som kan brukes før, under og etter ordinær skoletid – kanskje også i tilknytning til undervisning.

Representanter fra de ulike skolene har nettopp vært i Zaragoza (Spania). Der ligger ies Itaca skolen som er koordinator i prosjektet + et besøk til Madrid!

Fredag 13. september var hele det nye elevrådet samlet på Slettevold gård. Her hadde de elevrådsopplæring og valg.

Fredag 13.09 kl. 12.10 arrangerer Medielinja ved Mysen VGS en TVsending «Etter valget», live fra skolens TVstudio.

De nye reglene for fraværsføring i forbindelse med førerprøven gjelder fra skoleåret 2019-2020. Men, det er kun sikkerhetskurs av en viss varighet som kan unntas.

Senterpartiet vant valget på Mysen vgs, fulgt av Venstre, SV og Arbeiderpartiet som ligger ganske tett som nr 2, 3 og 4 på lista.

Tirsdag 03.09 kl. 09.00 er det valgdebatt ved Mysen VGS. Debatten går live fra TVstudio til Medier og kommunikasjon.

Skolestartfestivalen 2019 ble virkelig en suksess. Vi på Mysen vgs koste oss med masse forskjellig mat, spennene stands, underholdning og vår tradisjonelle jenka. Dagen var fylt med masse blide mennesker og god stemning⭐️⭐️Vi er stolte av skolen vår og de flotte ungdommene og de ansatte ved skolen. Festivalen er med på å skape et enda mer inkluderende miljø på tvers av utdanningsprogram!

Velkommen til oss og til et skoleår som vi håper blir både spennende, morsomt og lærerikt!

Vi på Mysen ønsker å se det beste i hver enkelt og bidra til din lærelyst. Vårt satsningsområde er "De beste vilkår for læring, med vekt på relasjoner".

Mandag 19. august er første skoledag for dere elever, og vi møtes foran trappa i skolegården. Vg1 elever møter kl 08:30 og vg 2 og vg 3 elevene møter kl 09:00

Den første skoledagen er dere sammen med kontaktlærer i klassen. Bussene går som vanlig til og fra skolen. Den første skoledagen varer til minimum 13:40.