Rådgivertjenesten

Vi vil at du skal trives på Mysen vgs og få hjelp til å velge et yrke og en utdanning som passer for deg.

Hvem er rådgiver hvor?

Studiespesialisering og 3. påbyggingsår

Elsa Falkenhaug
Tlf: 69 84 61 30, mob: 474 79 335, epost: elsaf@viken.no

Design og håndverk, Medier og kommunikasjon, Restaurant og matfag, Service og samferdsel og Teknikk og industriell produksjon

Inger Ingberg
Tlf: 69 84 61 42, mob: 479 75 762, epost: ingeri@viken.no

Bygg og anleggsteknikk, Helse og oppvekstfag

Elisabeth Engh-Juel
Tlf: 69 84 61 57, mob: 474 79 336, epost: elisabete@viken.no

Elever med omfattende spesialundervisning

Elisabeth Engh-Juel er rådgiver for de fleste av disse elevene.

Yrkes- og utdanningsveiledning

Vi tar gjerne en karriereveiledningssamtale med deg. Hensikten med samtalen er å bevisstgjøre deg i forhold til dine kompetanse og muligheter. Hva kan du, som du har lyst til å bygge videre på, i et yrke eller gjennom videre studier? Trenger du f.eks noen spesielle fag? Hvor kan du få mer informasjon for å bli sikrere i valget ditt?

Sosialpedagogisk rådgivning

For at du skal lære best mulig må du trives på skolen både faglig og sosialt. Vi kan snakke med deg om dine faglige utfordringer og ulike personlige eller sosiale forhold som hindrer deg i å lære på en god måte.

Taushetsplikt

Rådgiverne har taushetsplikt. Ved behov samarbeider vi med skolehelsetjenesten, lærere og andre samarbeidspartnere.