Krogvold workshop

Vår engasjerte og dyktige lærer Ragnhild Furulund har igjen fått delta på workshop med fotografen Morten Krogvold. Les Ragnhilds reisebrev!

Velkommen til foreldremøte

Vi ønsker velkommen til foreldremøter torsdag 24. januar for vg1 og tirsdag 29. januar for vg2. Les mer inne i nyheten.

FRAVÆR

Det er du som elev som må gå gjennom fraværet ditt og sjekke at det er riktig ført. 21. januar blir karakterene for 1. termin synlige for deg i OPPAD. Da må du gå inn og sjekke at karakterene dine er i tråd med det du og læreren din har snakket om.

God jul

Godt nytt år, folkens!  Første skoledag for elevene i 2019 er torsdag 3. januar.

Elevundersøkelsen - illustrasjon

Før jul vil kontaktlæreren din be deg besvare Elevundersøkelsen. Undersøkelsen er frivillig, men vi håper du vil delta. Du får passord av læreren. Til innlogging.

Utdeling_fagsvennebrev

Lørdag fikk 102 personer fag- og svennebrev i Askim kulturhus. To tidligere elever ved Mysen vgs ble Årets lærlinger i Indre Østfold!