Fokusnyhet

Årets elevråd er i gang

Klikk for stort bilde

Fredag 13. september var hele det nye elevrådet samlet på Slettevold gård. Her hadde de elevrådsopplæring og valg.

Elev-, lærling- og mobbeombudet i Østfold skriver:

"Her er det fine elevrådet på Mysen VGs. ✨ De ønsker mer fokus på mobbing og psykiske utfordringer, og derfor vil de jobbe med inkludering, venneklasser og temadager om psykisk helse. ❤️ Dette skoleåret blir bra!"

• Årets elevråd er i gang
  • Tv-studio Medier og kommunikasjon Livesending "Etter valget"
    Fredag 13.09 kl. 12.10 arrangerer Medielinja ved Mysen VGS en TVsending «Etter valget», live fra skolens TVstudio.
  • Det er ikke alt fravær som kan unntas når du skal ta førerprven. Førerkort og fravær
    De nye reglene for fraværsføring i forbindelse med førerprøven gjelder fra skoleåret 2019-2020. Men, det er kun sikkerhetskurs av en viss varighet...
  • Valgdebatten 2019 Resultatene fra skolevalget 2019
    Senterpartiet vant valget på Mysen vgs, fulgt av Venstre, SV og Arbeiderpartiet som ligger ganske tett som nr 2, 3 og 4 på lista.

Ingen planlagte hendelser