Fraråder Fest på fortet

Vi anmoder våre elever til ikke å gjennomføre en større sosial sammenkomst i skolestartperioden og isteden overholde den lokale smittevernforskriften for Indre Østfold.   Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash

Det sirkulerer rykter blant elevene om at det planlegges en fest på Høytorp fort førstkommende helg.

Politiet, kommunens beredskapsledelse og SLT-gruppa er informert.

Det er fortsatt arrangementsforbud i Indre Østfold kommune, og en arrangør kan straffes med bøter og fengsel.

Sender du «Invitasjoner» på Snap kan du risikere å bli arrangør selv i en evt. politietterforskning, så ikke sett dere i den situasjonen.

Til våre foresatte

Vi oppfordrer dere til å delta i dugnaden med å slå ned koronasmitte i Indre Østfold. Ta gjerne en ekstra samtale med ungdommene deres og bidra til at det ikke blir noen ansamling av ungdommer på Høytorp fort eller andre steder i skolestartperioden.