Mysen vgs går over til rødt trafikklys i uke 48

Det er kommuneoverlegen som ut fra opplysningene om smittesituasjonen i kommunen fatter et slikt vedtak for en tidsbegrenset periode.  Viken fylkeskommune og ledelsen ved skolen har jevnlig kontakt med kommuneledelsen og vi har også hatt møte i dag, fredag 20.11.  Koronavirus - Klikk for stort bildeKorona-virus CDC/Unsplash

På rødt nivå i trafikklysmodellen er det overordnede målet å begrense antall kontakter.  For å klare det i en videregående skole som Mysen vgs, som jo også har undervisning i grupper på tvers, så er vi nødt til å begrense antall personer som kan være på skolen samtidig.

For uke 48 har vi satt opp en oversikt over hvilke klasser som skal være på skolen på hvilke dager. De dagene din klasse ikke er fysisk på skolen skal du følge undervisningen digitalt hjemmefra etter timeplanen.  Stå opp til vanlig tid, kle på deg, logg deg på når timen starter og vær aktivt deltakende i timene.

Lærerne vil gjøre sitt beste for å variere dagene og dere vil også bli bedt om å jobbe noe i grupper.  Det er god nettikette å skru på kameraet når du er i timen.

Oversikt over tilstedeværelse finnes her. (XLSX, 14 kB)

Har du spørsmål til oppsettet stiller du dem til kontaktlæreren din i Teams på vanlig måte.

For dere som skal ha fysisk undervisning gjelder smittevernregler på rødt nivå i veilederen.

• Er du syk, skal du være hjemme. Send beskjed til lærerne dine. Husk at elever under 18 år må levere egenmelding fra foresatte.
  • Vask hender ofte og rengjør pultoverflater før og etter timen
  • Hold avstand. Begrens vandring på tvers av skolen.

Kantina vil være stengt kommende uke, så du må ta med matpakke.

Støtt opp om smitteverntiltakene som gjelder både på skolen og på fritiden, så sees vi raskere på skolen igjen alle sammen! Klikk for stort bilde