Digital undervisning for alle elever i uke 4 (25/1-29/1)

Vi har 23.januar fått påbud fra nasjonale myndigheter om at all undervisning i uke 4 (25.1 - 29.1) skal foregå digitalt. Dette for å stoppe spredning av det muterte viruset. Elevene får beskjed via Teams om hvordan deres skoledag og - uke blir. PC og bøker kan hentes på skolen til oppgitte tider søndag og mandag, klikk inn på saken for mer info. Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol - Klikk for stort bilde Shutterstock   

Nasjonale myndigheter har i samarbeid med kommunene bestemt at alle videregående skoler stenges i uke 4, og forbereder rødt nivå i uke 5. Dette betyr digital hjemmeundervisning for alle elever i uke 4, også de som har tilrettelagt opplæring. Utplasseringer og praksisplasser utgår også. Vi følger timeplanen og kjører samme praksis som under nedstengningen i mars 2020. Skolene har fått beskjed om å være forberedt på rødt tiltaksnivå fra og med uke 5 (kombinasjon av undervisning hjemme/skole). 

Hva med dem som ikke har tatt med bøker og/eller pc hjem?

Elever kan hente utstyr på skolen søndag 24. januar kl. 14.00 - 15.00. Benytt inngangen som vender mot bussholdeplassen og bruk munnbind. Vi åpner også for å hente utstyr mandag 25. januar kl. 08.00 - 10.00 på samme måte. Hvis ikke disse tidspunktene ikke passer, så gjør avtaler med kontaktlærer.

Til toppen