Aktuelt

Husk karanteneplikt etter reise til røde land

Høstferien nærmer seg, og i den anledning er det viktig at vi tenker på smittevern!! Vi er anbefalt av FHI å ikke reise utenlands, men skulle det være at man likevel må reise ut av landet må dere huske på karanteneplikten for reise til «røde» land.   

Møter for foreldre og foresatte Vg1 SF/YF og Vg2 YF - UTSATT TIL TORSDAG 24. SEPTEMBER

Foreldre- og foresattmøtene opprinnelig planlagt til torsdag 10. september er utsatt i 14 dager til torsdag 24. september. Årsaken er koronasituasjonen i Indre Østfold kommune. Møtene endres også til bli gjennomført digitalt i stedet for møter med fysisk oppmøte på skolen.

Gravis tilbake til full aktivitet på skolen

Nå har vi fått klarsignal fra smittevernoverlegen til å ha flere elever inn på skolen i uke 36 og 37. Elevene får beskjed fra kontaktlærer om hvilke dager de skal møte på skolen.         

Fraråder Fest på fortet

Vi anmoder våre elever til ikke å gjennomføre en større sosial sammenkomst i skolestartperioden og isteden overholde den lokale smittevernforskriften for Indre Østfold.      

Velkommen til skolestart

Vi på Mysen videregående skole ønsker å bidra til at koronasituasjonen i Indre Østfold kommer under kontroll snarest mulig. Derfor er det nødvendig for oss å gjøre endringer i planene for skolestart og de første to skoleukene.    

Praktisk rundt skolestart

Her har vi har samlet noe informasjon som vi tror du vil trenge når du starter på Mysen vgs. Hvis det blir store endringer i situasjonen vedrørende korona, vil det komme egen artikkel om det.     

Utlånsavtale for lærebøker

Alle elever i vgs får låne gratis lærebøker, men for å få tilgang til dette må man skrive under på en utlånsavtale. Elever som er under 18 år må ha signatur hjemmefra. Det er fint om de som har mulighet printer avtalen hjemme og tar med første skoledag.     

Elevtjenesten er her for deg

Nå er det snart skolestart og den blir litt annerledes enn vi skulle ønske oss. Men vi i elevtjenesten er allerede tilbake fra sommerferie, og dersom du har behov for å snakke med noen, eller om du har noen spørsmål, kan du kontakte oss!   

Vi gratulerer Brynjard Rønningen, vår rektor siden 2013, med direktørstilling i Viken!

Det er vemodig for oss at du ikke lenger skal være vår rektor, samtidig så vet vi at det er spennende oppgaver som venter på deg og som du gleder deg til å ta fatt på. Det unner vi både deg og skolene du skal ha et områdedirektøransvar for i Viken.     

Trenger du noen å snakke med eller bare chatte med i sommer?

Her finner du lenker til en rekke chattetjenester for barn og unge i tillegg til kvelds- og døgnåpne hjelpetelefoner.    

Til toppen