Aktuelt

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021.    

Uke 41 setter vi "Folkehelse og livsmestring" i fokus!

Ulike foredrag, aktiviteter, oppgaver og konkurranser om fysisk og psykisk helse vil gjennomføres! Vi markerer også verdensdagen for psykisk helse, og i dag serverte elevtjenesten eplekake i lunsjen!    

Busstreiken er over - husk munnbind på bussen!

Vi håper alle nyter de siste dagene i høstferien!  Bussene går som normalt på mandag - husk å bruke munnbind når det ikke er mulig å holde avstand. Velkommen tilbake til skolen.  

Husk karanteneplikt etter reise til røde land

Høstferien nærmer seg, og i den anledning er det viktig at vi tenker på smittevern!! Vi er anbefalt av FHI å ikke reise utenlands, men skulle det være at man likevel må reise ut av landet må dere huske på karanteneplikten for reise til «røde» land.   

Møter for foreldre og foresatte Vg1 SF/YF og Vg2 YF - UTSATT TIL TORSDAG 24. SEPTEMBER

Foreldre- og foresattmøtene opprinnelig planlagt til torsdag 10. september er utsatt i 14 dager til torsdag 24. september. Årsaken er koronasituasjonen i Indre Østfold kommune. Møtene endres også til bli gjennomført digitalt i stedet for møter med fysisk oppmøte på skolen.

Gravis tilbake til full aktivitet på skolen

Nå har vi fått klarsignal fra smittevernoverlegen til å ha flere elever inn på skolen i uke 36 og 37. Elevene får beskjed fra kontaktlærer om hvilke dager de skal møte på skolen.         

Fjerner krav om legeerklæring fram til 1. november

Elever som er hjemme på grunn av helseplager trenger ikke å levere legeerklæring, men må levere egenmelding. Shutterstock

Fraråder Fest på fortet

Vi anmoder våre elever til ikke å gjennomføre en større sosial sammenkomst i skolestartperioden og isteden overholde den lokale smittevernforskriften for Indre Østfold.      

Velkommen til skolestart

Vi på Mysen videregående skole ønsker å bidra til at koronasituasjonen i Indre Østfold kommer under kontroll snarest mulig. Derfor er det nødvendig for oss å gjøre endringer i planene for skolestart og de første to skoleukene.    

Til toppen