Aktuelt

Fagdag i fransk

Franskklassen på vg2 var fredag 15. januar på besøk hos «La cuisine d’Estelle» i Trømborg, hvor de fikk oppleve fransk gastronomi og atmosfære, og muligheten til å bruke målspråket i et tilnærmet autentisk miljø.  

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Rødt nivå i uke 1 og 2

Kommuneoverlegen vil på bakgrunn av nasjonale anbefalinger fatte vedtak om rødt nivå for Askim vgs og Mysen vgs. Det blir en kombinasjon av digital og fysisk undervisning.

Digital juleavslutning ved Mysen VGS

Mandag 21. desember var det direktesendt digital juleavslutning ved Mysen VGS. Grunnet begrensninger i antallet som kommer inn i et Teams-møte, fikk dessverre ikke alle vært med, men her kan dere se sendingen i opptak. Riktig god jul og godt nytt år!

Ungdomsskoleelever blir kjent med Mysen Videregående skole digitalt

Det nærmer seg valg av både linje skole og linje, og vi på Mysen ønsker at du skal bli mest mulig trygg på ditt valg av ny videregående skole. Derfor arrangerer vi treff via teams med alle ungdomsskolene i regionen fra 5. til 8. januar.

Fotoutstilling ved 3MK fra 20.-22. november

Velkommen til fotoutstilling laget av 3. klasse på medier og kommunikasjon!    

Elevundersøkelsen høsten 2020

Elevundersøkelsen skal gjennomføres for alle klasser i perioden 9. november til 18. desember. Før undersøkelsen gjennomføres, er det viktig at elever og foresatte leser de vedlagte dokumentene.   

Trump eller Biden? En valgsending av 3MK

VG3 på medier og kommunikasjon har de siste ukene jobbet med presidentvalget som har foregått i USA i samme tidsrom. 4 november skal det hele avgjøres og i den anledning skal klassen lage en valgsending i tv-studio på skolen.    

Uke 41 setter vi "Folkehelse og livsmestring" i fokus!

Ulike foredrag, aktiviteter, oppgaver og konkurranser om fysisk og psykisk helse vil gjennomføres! Vi markerer også verdensdagen for psykisk helse, og i dag serverte elevtjenesten eplekake i lunsjen!    

Busstreiken er over - husk munnbind på bussen!

Vi håper alle nyter de siste dagene i høstferien!  Bussene går som normalt på mandag - husk å bruke munnbind når det ikke er mulig å holde avstand. Velkommen tilbake til skolen.  

Til toppen