Aktuelt

Fotoutstilling ved 3MK fra 20.-22. november

Velkommen til fotoutstilling laget av 3. klasse på medier og kommunikasjon!    

Elevundersøkelsen høsten 2020

Elevundersøkelsen skal gjennomføres for alle klasser i perioden 9. november til 18. desember. Før undersøkelsen gjennomføres, er det viktig at elever og foresatte leser de vedlagte dokumentene.   

Trump eller Biden? En valgsending av 3MK

VG3 på medier og kommunikasjon har de siste ukene jobbet med presidentvalget som har foregått i USA i samme tidsrom. 4 november skal det hele avgjøres og i den anledning skal klassen lage en valgsending i tv-studio på skolen.    

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Uke 41 setter vi "Folkehelse og livsmestring" i fokus!

Ulike foredrag, aktiviteter, oppgaver og konkurranser om fysisk og psykisk helse vil gjennomføres! Vi markerer også verdensdagen for psykisk helse, og i dag serverte elevtjenesten eplekake i lunsjen!    

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret 2020/2021

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021. Ingen utenlandsreiser i skoleregi i Viken fylkeskommune ut skoleåret 2020/2021. Trude Rebecha Levare/Viken fylkeskommune

Busstreiken er over - husk munnbind på bussen!

Vi håper alle nyter de siste dagene i høstferien!  Bussene går som normalt på mandag - husk å bruke munnbind når det ikke er mulig å holde avstand. Velkommen tilbake til skolen.  

Husk karanteneplikt etter reise til røde land

Høstferien nærmer seg, og i den anledning er det viktig at vi tenker på smittevern!! Vi er anbefalt av FHI å ikke reise utenlands, men skulle det være at man likevel må reise ut av landet må dere huske på karanteneplikten for reise til «røde» land.   

Til toppen