Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Følg Mysen videregående skole på Facebook

Mysen videregående skole har en egen side på Facebook. Skolen bruker Facebook aktivt som et supplement til andre informasjonskanaler som Utdanningsportalen for elever og ansatte og denne hjemmesiden.

I Utdanningsportalen finner elevene læringsplattformen Fronter , samt OPPAD der elevene kan se karakterer og meldinger fra lærerne.

I OPPAD kan elevene også sjekke fraværet sitt og gi beskjed til læreren dersom fraværet ikke stemmer.

Vi anbefaler alle foresatte å be ungdommen om brukernavn og passord til Utdanningsportalen slik at dere kan følge med på både karakterer og fravær underveis i skoleåret. Ungdom trenger foresatte som bryr seg og følger opp!

Vi som jobber ved Mysen videregående trenger foresatte som spiller på lag og drar i samme retning for at akkkurat din ungdom skal fullføre og bestå videregående opplæring med best mulig resultat! :-) Derfor - ta kontakt med oss så fort det er noe du lurer på. Det er vi glade for og avhengig av.

Publisert: 11.07.2014      Sist endret: 02.09.2014
Janne Ruud Østby