Lytt til teksten

Vellykket Medieseminar ved Mysen videregående skole

Mediedager.JPG

21.02.2017  Janne Ruud Østby

Elevene ved Medier og kommunikasjon fikk en annerledes skoledag med foredrag og innlegg. Blant annet kom kommunikasjonssjef i TV2, Jan Petter Dahl på besøk og fortalte om framtiden i TV bransjen.

Vi gratulerer Årets lærling / lærekandidat

Eh Wah Doh Thain og fylkesordfører Ole Haabeth

21.02.2017  Janne Ruud Østby

VI GRATULERER Eh Wah Doh Thain med tittelen "Årets lærling/lærekandidat". Eh Wah Doh vært lærekandidat i kantina ved Mysen vgs og gjort en utmerket innsats! Vi ønsker Eh Wah Doh lykke til videre! Den som blir hennes nye arbeidsgiver kan virkelig glede seg!

Mysen vgs elever møtte Kjos

Elever med Kjos _125.JPG

21.02.2017  Janne Ruud Østby

1SSAB  på Service- og samferdsel fikk en lærererik dag hos Norwegian da de deltok på investorpresentasjon med  selskapet. Dette syntes sjefen sjøl, Bjørn Kjos, var så stas at han ville la seg avbilde med klassen!

Digital post til skolen

digital_postkasse_illustrasjonsbilde

12.01.2017  Janne Ruud Østby

Østfold fylkeskommune bruker digital post. Det betyr at brevene sendes til din digitale postkasse i Digipost og e-Boks eller til Altinn (der du finner selvangivelsen din).

Benytt organisasjonsnummer 842 952 972 hvis du vil sende digital post til skolen.

Elevundersøkelsen 2016

Elevundersøkelsen.png

30.11.2016  Brynjard Rønningen

Elevundersøkelsen 2016 gjennomføres i alle klasser i perioden 22. - 30.november. Undersøkelsen følger samme mal som tidligere år. Det er frivillig å delta, men vi håper så mange som mulig gir sine svar slik at undersøkelsen gir et samlet bilde av elevenes synspunkter. Det er kontaktlærere som gjennomfører undersøkelsen i sine klasser.

PressReader - Få tilgang til tusenvis av aviser og magasiner fra hele verden

facebookpressreader-300x111.jpg

22.09.2016  Gro Elisabeth Havnås Hovland

Lån magasiner og aviser fra mer enn 100 land rett til nettbrettet eller smarttelefonen din.

Med appen PressReader kan du velge mellom over 2700 aviser og 1800 tidsskrifter på mer enn 60 forskjellige språk.

Ny fravæsgrense i videregående skole

UDIR logo

11.09.2016  Janne Ruud Østby

Fra 1. august 2016 innførte regjeringen en fraværsgrense i videregående skole. Elever som har mer enn 10 % udokumentert fravær i et fag, vil som hovedregel ikke få karakter i faget.

Følg Mysen videregående skole på Facebook

Mysen Facebook.jpg

11.07.2014  Janne Ruud Østby

Mysen videregående skole har en egen side på Facebook. Skolen bruker Facebook aktivt som et supplement til andre informasjonskanaler som Utdanningsportalen for elever og ansatte og denne hjemmesiden.

Vår visjon er: "Lærelyst for livet: Det beste i hver enkelt"

MER.jpg

03.09.2013  Janne Ruud Østby

Denne visjonen og verdiene vil vi at preger arbeidet som gjøres ved skolen og valgene som tas.