Lytt til teksten

Vil du søke om stipend eller lån?

02.08.2017  Janne Ruud Østby

Når du har kommet inn i vg. skole kan du søke om stipend eller lån.

Søk om skoleskyss så snart du har kommet inn i vg. skole

Buss

02.08.2017  Janne Ruud Østby

Har du mer enn 6 km til skolen har du rett til gratis skoleskyss. Du må søke selv. Les oppdatert info

Vi gratulerer Årets lærling / lærekandidat

Eh Wah Doh Thain og fylkesordfører Ole Haabeth

21.02.2017  Janne Ruud Østby

VI GRATULERER Eh Wah Doh Thain med tittelen "Årets lærling/lærekandidat". Eh Wah Doh vært lærekandidat i kantina ved Mysen vgs og gjort en utmerket innsats! Vi ønsker Eh Wah Doh lykke til videre! Den som blir hennes nye arbeidsgiver kan virkelig glede seg!

Digital post

digital_postkasse_illustrasjonsbilde

12.01.2017  Janne Ruud Østby

Snart kan alle viktige brev fra det offentlige sendes til din digitale postkasse. Er du klar til å motta?

Elevundersøkelsen 2016

Elevundersøkelsen.png

30.11.2016  Brynjard Rønningen

Elevundersøkelsen 2016 gjennomføres i alle klasser i perioden 22. - 30.november. Undersøkelsen følger samme mal som tidligere år. Det er frivillig å delta, men vi håper så mange som mulig gir sine svar slik at undersøkelsen gir et samlet bilde av elevenes synspunkter. Det er kontaktlærere som gjennomfører undersøkelsen i sine klasser.

PressReader - Få tilgang til tusenvis av aviser og magasiner fra hele verden

facebookpressreader-300x111.jpg

22.09.2016  Gro Elisabeth Havnås Hovland

Lån magasiner og aviser fra mer enn 100 land rett til nettbrettet eller smarttelefonen din.

Med appen PressReader kan du velge mellom over 2700 aviser og 1800 tidsskrifter på mer enn 60 forskjellige språk.

Følg Mysen videregående skole på Facebook

Mysen Facebook.jpg

11.07.2014  Janne Ruud Østby

Mysen videregående skole har en egen side på Facebook. Skolen bruker Facebook aktivt som et supplement til andre informasjonskanaler som Utdanningsportalen for elever og ansatte og denne hjemmesiden.

Vår visjon er: "Lærelyst for livet: Det beste i hver enkelt"

MER.jpg

03.09.2013  Janne Ruud Østby

Denne visjonen og verdiene vil vi at preger arbeidet som gjøres ved skolen og valgene som tas.