Lytt til teksten

Ressurser

Søk i bokkatalogen

Her kan du søke i skolens bokkatalog for å se hva vi har på biblioteket

Utdanningsportalen

Er du elev hos oss eller ansatt i Østfold fylkeskommune, så kan du logge deg på Utdanningsportalen og få tilgang til OPPAD, epost, LOKUS etc.

Lånekassen

Her finnner du informasjon om lån og stipend.

Vilbli.no

Her finner du informasjon om videregående opplæring.

Lenke til minutdanning.gif

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
Mediedager.JPG

Vellykket Medieseminar ved Mysen videregående skole

21.02.2017

Elevene ved Medier og kommunikasjon fikk en annerledes skoledag med foredrag og innlegg. Blant annet kom kommunikasjonssjef i TV2, Jan Petter Dahl på besøk og fortalte om framtiden i TV bransjen.

Eh Wah Doh Thain og fylkesordfører Ole Haabeth

Vi gratulerer Årets lærling / lærekandidat

21.02.2017

VI GRATULERER Eh Wah Doh Thain med tittelen "Årets lærling/lærekandidat". Eh Wah Doh vært lærekandidat i kantina ved Mysen vgs og gjort en utmerket innsats! Vi ønsker Eh Wah Doh lykke til videre! Den som blir hennes nye arbeidsgiver kan virkelig glede seg!

Elever med Kjos _125.JPG

Mysen vgs elever møtte Kjos

21.02.2017

1SSAB  på Service- og samferdsel fikk en lærererik dag hos Norwegian da de deltok på investorpresentasjon med  selskapet. Dette syntes sjefen sjøl, Bjørn Kjos, var så stas at han ville la seg avbilde med klassen!

digital_postkasse_illustrasjonsbilde

Digital post til skolen

12.01.2017

Østfold fylkeskommune bruker digital post. Det betyr at brevene sendes til din digitale postkasse i Digipost og e-Boks eller til Altinn (der du finner selvangivelsen din).

Benytt organisasjonsnummer 842 952 972 hvis du vil sende digital post til skolen.

Innovasjonscamp 2016

Vellykket innovasjonscamp 2016

30.09.2016

Deltagerne var fra interiør og utstillingsdesign og tverrfaglig vg3 i skole og vinnerne ble...

UDIR logo

Ny fravæsgrense i videregående skole

11.09.2016

Fra 1. august 2016 innførte regjeringen en fraværsgrense i videregående skole. Elever som har mer enn 10 % udokumentert fravær i et fag, vil som hovedregel ikke få karakter i faget.

Mysen Facebook.jpg

Følg Mysen videregående skole på Facebook

11.07.2014

Mysen videregående skole har en egen side på Facebook. Skolen bruker Facebook aktivt som et supplement til andre informasjonskanaler som Utdanningsportalen for elever og ansatte og denne hjemmesiden.

MER.jpg

Vår visjon er: "Lærelyst for livet: Det beste i hver enkelt"

03.09.2013

Denne visjonen og verdiene vil vi at preger arbeidet som gjøres ved skolen og valgene som tas.

Mysen videregående skole

Hermann Thoresens Gate 8
1850 Mysen

Ledige stillinger utlyses på hjemmesiden til Østfold fylkeskommune
Du kan også abonnere på ledige stillinger.

Skoleruta 2016/2017

Skoledager og feriedager for de videregående skolene i Østfold.

Utdanningsvalg

Utdanningsvalg vgs er et 2 dagers tilbud til elever på 10. trinn.

Foreldremøter

Vi holder foreldremøter for Vg1 to ganger i løpet av skoleåret, mens det for Vg2 holdes ett foreldremøte.

Første foreldremøte for vg1 er 25. august

Åpen skole

Hvert skoleår arrangerer Mysen videregående skole og Askim videregående skole Åpen Dag. Da åpner vi skolens dører og ønsker ungdomsskole-elever og andre hjertelig velkommen.