Lytt til teksten

Ressurser

Søk i bokkatalogen

Her kan du søke i skolens bokkatalog for å se hva vi har på biblioteket

Utdanningsportalen

Er du elev hos oss eller ansatt i Østfold fylkeskommune, så kan du logge deg på Utdanningsportalen og få tilgang til OPPAD, epost, LOKUS etc.

Lånekassen

Her finnner du informasjon om lån og stipend.

Vilbli.no

Her finner du informasjon om videregående opplæring.

Lenke til minutdanning.gif

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
Bilde NTNU

To Mysen-elever blant de aller beste

18.08.2016

Da rektor ved NTNU skulle trekke fram elevene med flest 6'ere fra videregående skole ved immatrikulering, var det svært hyggelig å registrere at to av disse var avgangselever fra Mysen vgs. Vi ønsker Kristian Løvland og Jenny Wingyen Leung lykke til med studiene ved NTNU!

Ordensreglementet ved Mysen videregående skole

16.08.2016

Oordensreglementet gjennomgås i klassene ved skolestart. Foresatte skal også sette seg inn i reglementet, og elevene tar med underskrift på dette tilbake til læreren sin. Les mer i denne nyheten.

Mysen Padeltennis UB_100.jpg

Pizza til Mysen Padeltennis UB

13.06.2016

Et godt samarbeid mellom ungdomsbedriften og Mysen Tennisklubb dette skoleåret gjorde at Tennisklubben valgte å ta med elevene ut på pizza som takk.

Grimnes.jpg

Prisfest for Østfoldungdommens kritikerpris og vinner fra Mysen vgs

22.04.2016

Onsdag 20. april var det duket for prisfest og avslutning på Sarpsborg scene.

Cern 3 FY utkikkspunkt_125

3FY på ekskursjon til Cern

04.11.2015

Hva består universet av ? Hvor kommer vi fra? Disse spørsmålene og flere andre fikk 3. klassingene på studiespesialisering et innblikk i da de dro på studietur til Cern nylig.

Elever på tur til EU parlamentet 2015

Innholdsrik studietur til Brussel

02.11.2015

Våre elever i 3MF og 3ØK har vært på en lærerrik studietur i Brussel. Både EU parlamentet og Planetariumet fikk besøk av "delegasjonen" fra Mysen vgs.

Mysen Facebook.jpg

Følg Mysen videregående skole på Facebook

11.07.2014

Mysen videregående skole har en egen side på Facebook. Skolen bruker Facebook aktivt som et supplement til andre informasjonskanaler som Utdanningsportalen for elever og ansatte og denne hjemmesiden.

MER.jpg

Vår visjon er: "Lærelyst for livet: Det beste i hver enkelt"

03.09.2013

Denne visjonen og verdiene vil vi at preger arbeidet som gjøres ved skolen og valgene som tas.

Mysen videregående skole

Hermann Thoresens Gate 8
1850 Mysen

Ledige stillinger utlyses på hjemmesiden til Østfold fylkeskommune
Du kan også abonnere på ledige stillinger.

Skoleruta 2016/2017

Skoledager og feriedager for de videregående skolene i Østfold.

Utdanningsvalg

Utdanningsvalg vgs er et 2 dagers tilbud til elever på 10. trinn.

Foreldremøter

Vi holder foreldremøter for Vg1 to ganger i løpet av skoleåret, mens det for Vg2 holdes ett foreldremøte.

Første foreldremøte for vg1 er 25. august

Åpen skole

Hvert skoleår arrangerer Mysen videregående skole og Askim videregående skole Åpen Dag. Da åpner vi skolens dører og ønsker ungdomsskole-elever og andre hjertelig velkommen.